Időjárás: kiadták a figyelmeztetést, szerda éjszaka kellemetlen dolog kezdődik, reggelre Magyarország túlnyomó részét beboríthatja – részletes időjárás-jelentés!

Elmondjuk, milyen idő várható csütörtökön, kitekintünk a hét további részére is.

Az elmúlt napokban az ősz inkább a kellemesebb oldalát mutatta meg, némi csapadék mellett nagyon sok napsütésben volt részünk. Most mindenkit az érdekel, hogy mikor romolhat el az időjárás, esetleg az, hogy meddig tart még ez a jó idő?

A lehűlés már közeleg egy hidegfront formájában, de úgy tűnik, hogy csak a hét legvégére érkezhet meg.

Mégis milyen idő várható csütörtökre?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint szerda éjjel képződött köd terjeszkedik majd, és reggelre akár az ország túlnyomó részét be is boríthatja. Lesznek olyan tájak az Időkép szerint, ahol napközben is tartós lehet a szürkeség, sok helyen azonban szűrt napsütés várható. Számottevő csapadék nem érkezik.

A minimum-hőmérséklet -4 és +5 fok között alakul. A csúcsérték általában 9 és 14 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös részeken hidegebb is lehet.

Az Országos Meteorológia Szolgálat videójában térképre vetítve is láthatjátok azt, hogy mi várható az egyes országrészekben:

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!