Kidőlt fák balesetek Szabolcsban

Csütörtök hajnalban viharos erejű szél érte el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét. Több helyen kidőlt fák okoztak fennakadást a közlekedésben.

ajakF.J./Traffipax Kisvárda

A kisvárdai, záhonyi, baktalórántházi és nyíregyházi hivatásosok is vonultak úttestre dőlt fák miatt. A tűzoltók Dombrád és Pátroha között, Mándok Kálonga-tanyánál, Nagycserkesznél, valamint Baktalórántháza és Ófehértó között is motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Árokba csúszott egy kisbusz a Kemecse és Nyírbogdány közötti útszakaszon. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A műszaki mentési munkálatok idején a helyszínen félpályán halad a forgalom.

Keresztbe fordult egy kisteherautó a 338-as számú úton, Nyíregyháza térségében.

ajak2

Árokba csúszott egy menetrendszer autóbusz Ajak és Rétközberencs között, személyi sérülésről nincs információ.

Árokba csúszott egy kisbusz Nyírtassnál, a pálinkafőzde közelében.

ajak1G.J./Traffipax Kisvárda

Kidőlt fa okozott útakadályt Kékcse után Cigánd irányában. A cigándi tűzoltók avatkoztak be.

Árokba csúszott egy személygépkocsi Kisvárdánál a 4-es főúton a várost elkerülő út körforgalmánál. Ott jelenleg is félpályás az útlezárás!

Az Útinform tájékoztatása szerint több jármű ütközött össze az M3-as autópályán is, Budapest felé a 69-es kilométernél, a Gyöngyös-Nyugat csomópontnál. Egy sávon araszol a forgalom, nagy a torlódás.

ajak3R.M. Szabolcs-trafi

Ugyancsak Budapest felé, Polgár térségében, a 171-es kilométernél két kamion és egy rendőrautó szenvedett balesetet, ott a külső sávot zárták le. 

MTI/Katasztrófavédelem/RUTIN

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!