M6-oson kedd este történt balesetben egy kislány veszítette a életét

rendőrség információi szerint kedd este 19 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, az 55-ös kilométerszelvényénél – eddig tisztázatlan körülmények között – két személygépkocsi ütközött. A két kocsiban összesen nyolcan utaztak. A vétlen kocsiban egy martonvásári család utazott, akik korábban Rácalmásra, egy állatorvoshoz vitték a házi kedvencüket, egy nyuszit oltásra.

A Deltahírek információi szerint az autót az édesanya vezette, mellette a férje, hátul pedig három gyermekük utazott. Az M6-os autópályán tartottak hazafelé, amikor az adonyi kihajtó előtt egy fekete autó hátulról belerohant a család kocsijába. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kocsi a szalagkorlátnak csapódott.A hátul ülő tíz év körüli kislánynak olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a helyszínen életét vesztette. Hírek szerint a testvérei és a család többi tagja életveszélyes és súlyos sérüléseket szenvedtek, az édesapa könnyebben sérült, a másik kocsi vezetője nem sérült meg.

A balesetben elpusztult a család kedvence, a beoltott nyúl is. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!